קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט תפוחים

טארט תפוחים
אם יש לך בערך 1 שעה ו -15 דקות לבלות במטבח, טארט תפוחים עשוי להיות מצוין לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. אם יש לכם סוכר, מאפה, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר כף ציון של 14%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טארט פרנגיפן שוקולד לבן-דובדבן עם סורבה תפוחים ירוק וקומפוט ברנדי דובדבן-תפוח, טארט טאטן תפוח {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, ו טארט תפוחים.

הוראות

1
במחבת קטנה מחממים 3/4 כוס סוכר תוך ערבוב מתמיד עד שהוא נוזלי ופשוט מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסירים מהאש ויוצקים במהירות ל -10 אינץ'. צלחת עוגה; מניחים בצד.
3
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הקינמון ושאר הסוכר. מסדרים מחצית מהתפוחים בשכבה אחת בתבנית עגולה בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים מחצית מתערובת הסוכר. מסדרים מחצית מהתפוחים הנותרים בתבנית מעגלית מעל סוכר; מפזרים את תערובת הסוכר שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מניחים את התפוחים הנותרים מעל הכל, שומרים על החלק העליון ברמה האפשרית. נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
מרדדים מאפה ל -9 אינץ'.; מניחים מעל תפוחים, לוחצים בעדינות לכיסוי מלא. לא חליל.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
אופים בחום של 400 קק למשך 50 דקות או עד להזהבה ותפוחים רכים. ברגע טארט יוצא מהתנור, להפוך בזהירות על צלחת הגשה גדולה ולהסיר צלחת עוגה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!