טארטים חבושים בודדים עם גלידת חלב כבשים
זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לך צימוקים זהובים, בצק עלים כל חמאה, קינס קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארטים עגבניות, Camote Tartes Tatins עם זרעי דלעת שביר, ו טארטים אפרסק קרוליינה בודדים עם גלידת לימון.
הוראות
בסיר גדול, לשלב 1 1/2 כוסות של הסוכר עם שעועית וניל וזרעים והמים. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס, על 8 דקות.
מוסיפים את טריזים חבושים ומביאים רק לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד מכרז, על 2 שעות; מדי פעם לטבול את quinces בנוזל ציד בלתי חוקי.
בואו quinces להתקרר בנוזל.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מפזרים את 1 1/3 כוסות הסוכר הנותרים על החמאה ומבשלים על חום מתון, מבלי לערבב, עד הסוכר רק מתחיל חום סביב הקצוות, על 2 דקות. לבשל, ערבוב בעדינות, עד הקרמל הופך זהב כהה, 6 עד 8 דקות. מיד לשפוך את הקרמל לתוך שמונה 4 אינץ ' רחב ramekins (1 1/3-קיבולת כוס). לסובב את הקרמל בramekins כדי לצפות את התחתית.
מסננים את הקינסים ומסדרים את הפרוסות ברמקינס במעגלים חופפים; מפזרים את הצימוקים למעלה.
על משטח מקומח קלות, לרדד את בצק עלים 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות חותך ביסקוויט גדול או קערה קטנה, לחתוך שמונה סיבובים 4 אינץ 'מן המאפה; לעשות שני חריצים 1 אינץ' במרכז כל אחד. למעלה quinces עם סיבובי הבצק ואופים במשך כ 45 דקות, או עד הקרום הוא זהוב והמיצים מבעבעים.
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן להתהפך על צלחות.
מגישים עם גלידת חלב כבשים.