קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארטס ברי

טארטס ברי
טארט פירות יער לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 175 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. תמורת 61 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קליפת לימון, חלמון ביצה, מיץ לימון ומי קרח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10%. מתכונים דומים: טארט פירות יער, טארט ברי בננה וטארט ברי דגל.

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים ביצים, מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה; לטפטף על תערובת הקמח. מערבבים עם מזלג עד שהתערובת לחה מספיק כדי ליצור כדור (הבצק יהיה דביק). מחלקים לשניים; יוצרים כדורים ועוטפים בניילון נצמד. מקררים לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מוציאים מהמקרר; לתת לעמוד 15 דקות לפני הגלגול.
4
על משטח מקומח מרדדים את הבצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
חותכים ל-3 אינץ'. מעגלים. קל לתוך 2-in. תבניות טארט, מהדקים את המאפה לתחתית ודפנות התבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים שלושה עד ארבעה פירות יער בכל קליפה. בקערה מערבבים סוכר, קמח וקליפת לימון. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וחלמון ביצה. כף 1 כף מילוי על פירות יער.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים תבניות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב והמלית מתייצבת. מצננים בתבניות במשך דקה לפני שמוציאים לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "