טארטס ברי
טארט פירות יער לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 175 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. תמורת 61 סנט למנה, מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קליפת לימון, חלמון ביצה, מיץ לימון ומי קרח. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 10%. מתכונים דומים: טארט פירות יער, טארט ברי בננה וטארט ברי דגל.
הוראות
בקערה מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון ומלח; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
מערבבים ביצים, מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה; לטפטף על תערובת הקמח. מערבבים עם מזלג עד שהתערובת לחה מספיק כדי ליצור כדור (הבצק יהיה דביק). מחלקים לשניים; יוצרים כדורים ועוטפים בניילון נצמד. מקררים לפחות 30 דקות.
מוציאים מהמקרר; לתת לעמוד 15 דקות לפני הגלגול.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי.
חותכים ל-3 אינץ'. מעגלים. קל לתוך 2-in. תבניות טארט, מהדקים את המאפה לתחתית ודפנות התבנית.
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. מגניב.
מניחים שלושה עד ארבעה פירות יער בכל קליפה. בקערה מערבבים סוכר, קמח וקליפת לימון. מערבבים פנימה שמנת חמוצה וחלמון ביצה. כף 1 כף מילוי על פירות יער.
מניחים תבניות על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהמאפה מזהיב והמלית מתייצבת. מצננים בתבניות במשך דקה לפני שמוציאים לרשתות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "