טבילה צרפתית גרוסה
טבילה צרפתית גרוסה היא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 398 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרגרי בוליון בקר, מרק בקר מרוכז, צלי צ'אק בקר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, קרוק סיר טבילה צרפתית גרוסה, ו {38 מאכלי כוח} סלט גזר צרפתי פשוט מגורר (Rapees קרוטס) (מתכונים דומים).
הוראות
צלוי חצי ולמקם ב 3 qt. בישול איטי.
מערבבים את המרק, מרק מרק מרק מרק ו bouillon; לשפוך על צלי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד הבשר רך.
הסר בשר וגרוס עם שני מזלגות.
מגישים על לחמניות. שומן רזה ממיצי בישול ומשמש כרוטב טבילה.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו]()
Chateau Pindefleurs St-Emilion בורדו
הארומה המורכבת מנוקדת בנגיעות ארוכות טווח של פירות יער אדומים בשלים לחלוטין. שיכור כמו יין צעיר, Château Pindefleurs מאפשר פריחתו הטרייה לפרוח. שמור במרתף, זה פותח טעם ארוך ומשיי בפה, הסימן של Grands Crus של סנט אמיליון.תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק