טביעות אצבע אגוזי לוז שוקולד
טביעות אצבע אגוזי לוז שוקולד לוקח מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 106 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מספק כ 28 מנות . גשו לסופר וקנו קמח, אבקת סוכר, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד גולמי-אגוזי לוז תות ריבת Thumbprints, טביעת אצבע משוקולד, ו טביעת אצבע משוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, קקאו ומלח; מערבבים עם מקצף.
מניחים חמאה בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 2 דקות). מערבבים חלמונים עם מקצף, הוספת אספרסו, אם תרצה בכך.
מוסיפים את תערובת החלמון ווניל לחמאה; להכות היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת החמאה; מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב.
הפוך את הבצק לסדין של נייר שעווה; ללוש 6 פעמים או עד חלקה ומבריקה. לעצב בצק לתוך 28 (1 אינץ') כדורים.
מגלגלים צדדים של כדורים באגוזים, לוחצים בעדינות. סדר כדורים 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת בנייר קלף. לחץ על האגודל למרכז של כל עוגייה, והשאיר הזחה.
אופים, 1 אצווה בכל פעם, ב 350 במשך 10 דקות.
הסר עוגיות ממחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל. כפית 1/2 כפית אגוזי לוז - שוקולד להתפשט למרכז של כל עוגייה.