טבעות בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טבעות בצל. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 910 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. הניחו בצד 2 גיליונות קלף נוספים.
מערבבים את הקמח ו 1 כפית מלח בצלחת רחבה, רדודה; להפריש.
מערבבים את הביצים והחלב בצלחת רדודה נוספת ומערבבים עד שהביצים נשברות; מניחים בצד.
מערבבים את פירורי הלחם ונותר 1 1/2 כפיות מלח יחד בצלחת רדודה שלישית; סט aside.To לחם, לזרוק טבעת בצל בתערובת הקמח עד מצופה שווה, ואז לנער את העודף. לאחר מכן, לטבול את הטבעת בתערובת הביצה עד מצופה בכל רחבי, ואז לתת את טפטוף עודף. לבסוף, לזרוק את הטבעת בתערובת פירורי הלחם, לחיצה על מנת לקבל את הפירורים לדבוק, עד מצופה באופן שווה בכל רחבי. הגדר את טבעת הבצל בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם טבעות הבצל שנותרו, הצבת אותם בשכבה אחת ולוודא שהם לא נוגעים. כאשר גיליון האפייה מלא, מכסים את טבעות הבצל בפירורי לחם עם גיליון חדש של נייר קלף. המשיכו בפירורי לחם והניחו טבעות בצל על גיליון הקלף החדש עד תום. חזור עם הגיליון השלישי של קלף עד שכל טבעות הבצל הם בפירורי לחם; להפריש.
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית.
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 191° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים.
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה שנייה; להפריש.עבודה בקבוצות (כ 8 בינוני לטבעות בצל גדולות בכל פעם) ושימוש בידיים שלך, בזהירות טיפה את הטבעות לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב בהיר, כ 45 שניות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הטבעות מתלה חוט העונה מיד עם מלח. חזור עם הטבעות הנותרות והשרת מיד.