קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות8
מגזין

טבעות בצל

טבעות בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל טבעות בצל. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 910 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: טבעות בצל המלכה חלב-טבעות בצל טריות כל יום, איך Spiralize בצל ובצל בריא "טבעות", ו טבעות בצל.

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. הניחו בצד 2 גיליונות קלף נוספים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מערבבים את הקמח ו 1 כפית מלח בצלחת רחבה, רדודה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים את הביצים והחלב בצלחת רדודה נוספת ומערבבים עד שהביצים נשברות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מערבבים את פירורי הלחם ונותר 1 1/2 כפיות מלח יחד בצלחת רדודה שלישית; סט aside.To לחם, לזרוק טבעת בצל בתערובת הקמח עד מצופה שווה, ואז לנער את העודף. לאחר מכן, לטבול את הטבעת בתערובת הביצה עד מצופה בכל רחבי, ואז לתת את טפטוף עודף. לבסוף, לזרוק את הטבעת בתערובת פירורי הלחם, לחיצה על מנת לקבל את הפירורים לדבוק, עד מצופה באופן שווה בכל רחבי. הגדר את טבעת הבצל בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם טבעות הבצל שנותרו, הצבת אותם בשכבה אחת ולוודא שהם לא נוגעים. כאשר גיליון האפייה מלא, מכסים את טבעות הבצל בפירורי לחם עם גיליון חדש של נייר קלף. המשיכו בפירורי לחם והניחו טבעות בצל על גיליון הקלף החדש עד תום. חזור עם הגיליון השלישי של קלף עד שכל טבעות הבצל הם בפירורי לחם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
6
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 191° על עמוק טיגון/מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
7
מניחים מתלה תיל על תבנית אפייה שנייה; להפריש.עבודה בקבוצות (כ 8 בינוני לטבעות בצל גדולות בכל פעם) ושימוש בידיים שלך, בזהירות טיפה את הטבעות לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב בהיר, כ 45 שניות. באמצעות מלקחיים, להעביר את הטבעות מתלה חוט העונה מיד עם מלח. חזור עם הטבעות הנותרות והשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת