טבעות בצל אדום
טבעות בצל אדום הוא מאכל שמגיש 2. מנה אחת מכילה 189 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, בצל, חלבון ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון ספונקולרי של 20% , המנה הזו לא כל כך מעולה. טבעות בצל צ'ילי אדום , קציץ בשר ברביקיו עם קרם פרש תפוחי אדמה, אפונת חמאה חומה עם שאלוט וטבעות בצל אדום , ואיך לעשות ספירלה של בצל ובצל בריא "טבעות" דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים בצל ל-1/4 אינץ'. פרוסות; נפרדים לטבעות. בקערה רדודה, טורפים 2 כפות קמח, חלבון ביצה, חמאה, מלח וקאיין עד לקבלת תערובת אחידה. מצפים טבעות בצל בשארית הקמח, ואז טובלים בתערובת החמאה.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים טבעות בצל, כמה בכל פעם, במשך 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור טבעות בצל. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-La Marca Prosecco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לה מרקה פרוסקו]()
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על היין שנותר טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.