טבעות בצל מטוגנות בשמן עמוק
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חלב חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 35%. נסו טבעות בצל מטוגנות בשמן עמוק, פחמימות נמוכות טבעות בצל מטוגנות בשמן עמוק, ו מסעדה הודית בסגנון בצל Bhaji - מטוגנים בצל מטוגן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
משרים טבעות בצל בקערה של מי קרח במשך 1 שעה; לנקז יבש לטפוח עם מגבות נייר.
לטאטא קמח, חלב חמאה, ביצה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה עד חלקה.
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לטבול טבעות בצל בבלילה, עובד בקבוצות; מטגנים טבעות בצל מוכות בשמן החם עד השחמה, על 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.