קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 10 דק.
מנות80
ציון בריאות0
מגזין

טבעות תפוחים מדומים מתובל

טבעות תפוחים מדומים מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טבעות תפוח מוקפדות מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 55 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 80 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם מקלות קינמון, צנצנות שימורים חצי ליטר, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טבעות תפוחים מדומים מתובל, עוגת תפוחים מדומה, ו עוגת תפוחים מדומה.

הוראות

1
מערבבים 2 כוסות מים (או כמות הדרושה כדי לכסות את הקישואים) ו כבישה סיד יחד בקערה לא מגיבה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את פרוסות הקישואים בצנצנת זכוכית גדולה (לפחות 1 ליטר) או קרוק גדול, ושופכים את תערובת הסיד על הקישואים. הפתרון צריך לכסות לחלוטין את הקישואים. מכסים את הצנצנת בניילון נצמד, ומאפשרים לעמוד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מסננים את פרוסות הקישואים במסננת בכיור; לשטוף ביסודיות את צנצנת הזכוכית. שוטפים את פרוסות הקישואים היטב מתחת למים זורמים כדי לשטוף את כל הסיד, ומניחים את הפרוסות בחזרה לצנצנת. מכסים במים קרים טריים, מאפשרים לעמוד במשך 2 עד 3 שעות, ולנקז את המים. תשטוף שוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מניחים את פרוסות הקישואים לתוך סיר גדול, ומערבבים 1 חומץ כוס, אלום, צבע מאכל, ו 2 יותר כוסות מים (או מספיק מים כדי לכסות את פרוסות קישואים). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את פרוסות קישואים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
אלוםאלום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים את פרוסות הקישואים ומשליכים את הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6
מניחים את פרוסות הקישואים בחזרה לתוך צנצנת הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
7
מערבבים יחד 1 כוס חומץ, 3 כוסות מים יותר, סוכר, מקלות קינמון, סוכריות חמות אדומות בסיר על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר והממתקים מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
יוצקים את הסירופ על פרוסות הקישואים. אפשר הקישואים לעמוד מכוסה במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
9
מסננים, ושומרים את הסירופ. מביאים את הסירופ לרתיחה מתגלגלת מלאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
לעקר את צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את פרוסות קישואים לתוך צנצנות חם, מעוקר, ויוצקים את הסירופ החם לתוך הצנצנות כדי בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט