טבעת הפודינג של סבתא
צריך קינוח צמחוני? עוגת הפודינג של סבתא יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצה, חלמון ביצה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת פודינג תות, Blackberry Custard Torte, ו עוגת השחמט של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר, מערבבים סוכר מגורען וקמח.
להקציף בחלב וקליפת לימון. מערבבים מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת והוא מעובה וחלק, 4 עד 7 דקות.
הסר מהחום. בקערה קטנה, לנצח את 2 חלמונים קל להתמזג.
לטאטא על 1/4 כוס של תערובת חלב חם לתוך החלמונים, ולאחר מכן לטאטא תערובת ביצה לתוך תערובת חלב במחבת. קן מחבת בקערה של מי קרח ומערבבים מדי פעם עד קריר, כ -10 דקות.
מעיל 9 אינץ מחבת עוגה, כולל שפה, עם תרסיס שמן בישול או חמאה. מחלקים מאפה חמאה לשתי מנות, אחת 2/3 מהסכום והשנייה 1 / לוחצים על החלק הגדול לדיסק שטוח ומניחים בין שני יריעות של ניילון נצמד (בערך 15 על 15 ב.; גליונות חפיפה, במידת הצורך, כדי להפוך רחב מספיק).
רול לתוך סיבוב 13 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של הבצק; הפוך ומרכז מאפה על מחבת עוגה מוכנה בעדינות להקל לתוך מחבת. לקלף את שאריות ניילון לעטוף. לקצץ קצוות מאפה לשטוף עם שפה. אם יש דמעות במאפה, לחץ על הבצק יחד כדי לתקן.
מורחים את פודינג מקורר באופן שווה במאפה.
לאסוף שאריות מאפה ולהוסיף לחלק שנותר. לחץ לתוך דיסק ולמקם בין שני גיליונות של ניילון לעטוף (על 12 על ידי 15 ב.).
רול לתוך סיבוב 10 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה. לקלף פלסטיק לעטוף את צד אחד של מאפה, הפוך, ומרכז מעל מחבת עוגה. לקלף את לעטוף פלסטיק. לקצץ את הבצק עודף סומק עם שפה. עם הקוצים של מזלג, לחץ קלות קצוות מאפה יחד על השפה.
מקציפים ביצה לבן קלות להתמזג מברשת מאפה רק כדי מעיל.
מפזרים באופן שווה עם שקדים וצנוברים; לחץ על אגוזים בקלילות לתוך פני השטח.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד חום זהוב, 30 עד 40 דקות. מגניב על מדף לפחות 1 1/2 שעות לפני ההגשה. כאשר מגניב לחלוטין, לכסות ולהירגע.
מגישים קר או קר. זמן קצר לפני ההגשה, לנפות אבקת סוכר מעל.
מאפה חמאה: במעבד מזון או קערה, מערבולת או לערבב 2 כוסות קמח לכל מטרה, 6 כפות סוכר, ו 1 1/2 כפיות אבקת אפייה להתמזג.
הוסף 1/2 כוס (4 עוז.) חמאה קרה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'. מערבולת או, עם בלנדר מאפה, לחתוך חמאה לתערובת קמח עד חתיכות קמח תירס טופס.
מוסיפים 1 ביצה גדולה 1 חלמון ביצה גדול; מערבולת או לערבב עם הידיים עד הבצק מגיע יחד. צורה לכדור.