טג'ין טלה מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טג'ין טלה מרוקאי. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון טרי, כתף כבש גזוז שומן, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו טג'ין טלה מרוקאי, טג'ין טלה מרוקאי, ו כבש מרוקאי קציצה טג'ין (מתכונים דומים).
הוראות
כבש חום. להשליך את כל אבל 2 כפות שומן מן המחבת.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד בצל מתחיל לקבל צולע, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים פפריקה, כמון, כורכום, קינמון, זנגביל, קאיין והל; מערבבים עד ריחני מאוד, כ -30 שניות.
מוסיפים מרק, עגבניות (כולל מיצים), ורסק עגבניות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כבש רך כאשר פירסינג, על 1 שעה. תרפרף ותשליך כל שומן.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
על צלחות ארוחת ערב או מגש גדול, תל קוסקוס ויוצרים באר במרכז. עם כפית מחוררת, להעביר כבש וירקות היטב. למדוד מיצי מחבת; אם פחות מ 3 כוסות, להוסיף מים כדי להפוך את הסכום הזה, לחזור למחבת, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה.
יוצקים מיצים לתוך קערה ולעבור להוסיף לפי הטעם. פזר זיתים וכוסברה על כבש; מקשט לפי הצורך (ראה הערות).
מניחים בשר במחבת 5 עד 6 ליטר עם תחתית כבדה.
מוסיפים 1/2 כוס מים; מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשל במהירות מעל חום בינוני עד הבשר אפור מבחוץ יש שניתנו מיצים ושומן, 15 עד 20 דקות.
מחבת לחשוף, להגדיל את החום גבוה, ומערבבים לעתים קרובות עד שרוב הנוזל התאדה, 15 עד 20 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות עד מיצי בשר יש קרמל כהה בשר יש השחמה בשומן שניתנו, כ 5 דקות יותר. אם טפטוף ואת הסרט החום על מחבת מתחילים לחרוך, להפחית את החום בינוני.