טג'ין של כבש עם בצל מקורמל
טג'ין של כבש עם בצל מקורמל הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר בקר, דבש, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו טג'ין של כבש עם בצל מקורמל, המרכיב הסודי (כורכום): טג'ין טלה מרוקאי עם כורכום, בצל וזיתים, ו המבורגרים כבש עם בצל אדום מקורמל, מאיולי ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החומרים spice-mix, ולאחר מכן להגדיר אותם בצד במיכל אטום היטב.
חום 2 כפות שמן במחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20-25 דקות או עד הזהב.
מוסיפים צימוקים, קינמון, מלח ופלפל; להמשיך לבשל 5 דקות או עד בצל הם caramelized. הניחו בצד את תערובת הבצל. (זה יכול להיות מוכן יום או יומיים קדימה בקירור.)
בעוד תערובת בצל מבשלת, טלה טלה יבש.
מפזרים תערובת תבלינים בצלחת רדודה. כבש מעיל משני הצדדים; להפריש. (כבש ניתן להכין עד 8 שעות קדימה בקירור.)
חום 2 כפות שמן במחבת על חום בינוני גבוה. טלה צרוב משני הצדדים כך תבלינים לדבוק בו. להפחית חום בינוני.
עבור בשר בינוני נדיר, לבשל כבש 5-6 דקות בכל צד או עד מדחום רושם 145; עבור בינוני, לבשל 8-10 דקות בכל צד או עד מדחום רושם 16
להעביר מגש הגשה או צלחת טג ' ין; להתחמם.
להוסיף מרק למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיף את הדבש, להפחית את הרוטב 1/2 כוס( כ 4 דקות), ויוצקים מעל כבש. תערובת כבש כפית מעל קוסקוס; למעלה עם בצל (לחמם במידת הצורך)ומפזרים שקדים קלויים, אם תרצה.
המתכונים שלנו קוראים למחבת, אבל אתה יכול גם לבשל באמצעות צלחת טאגין. אם אתה משתמש טג ' ין אמייל ברזל יצוק כבד כגון של כל לבוש או Le Creuset של, לחתוך את הנוזל במתכון בחצי; החותם ההדוק של המנה אינו מאפשר התאדות רבה כמו מחבת רגילה.
צלחת טג ' ין מחזיקה כמות מוגבלת של מזון, כך להשתמש בתנור הולנדי קטן כדי להפוך כמויות גדולות.
לקבלת מצגת שולחן דרמטית בקנה אחד עם מנהג מרוקאי, להגדיר את המנה במרכז השולחן, לאט להרים את המכסה לשחרר את הניחוחות המשכרים ולהראות את הארוחה הצבעונית בפנים.