קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טגליאטה עם רוזמרין ותפוחי אדמה שום

טגליאטה עם רוזמרין ותפוחי אדמה שום
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? טגליאטה עם תפוחי אדמה רוזמרין ושום יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 108 גרם שומן, ובסך הכל של 1530 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מעט ענפי רוזמרין, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הגס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו צלע צלע צלע עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה, חותכים צלעות עם שמן זית, שום ועשבי תיבול (טליאטה), ו טגליאטה (חתוך) צלעות עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®2 פחיות (18.5 אונקיות) של ציר עוף של COLLEGE INN®
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
10
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
11
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך