טגליאטה עם רוזמרין ותפוחי אדמה שום
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? טגליאטה עם תפוחי אדמה רוזמרין ושום יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 108 גרם שומן, ובסך הכל של 1530 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם חומץ יין, מעט ענפי רוזמרין, גרגירי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הגס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג שוקולד גולמי בריא כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה אדיר. נסו צלע צלע צלע עם גרגיר הנחלים ותפוחי אדמה, חותכים צלעות עם שמן זית, שום ועשבי תיבול (טליאטה), ו טגליאטה (חתוך) צלעות עם שמן זית, שום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
סוחטים על שיני השום עם הצד השטוח של הסכין כדי לחבול אותם ולהכניס אותם לשקית מקפיא גדולה.
מוסיפים את גרגרי הפלפל, לוחצים עליהם מחוץ לשקית עם קצה מערוך או פח מרק כדי לחבול אותם. כעת מוסיפים את הסטייק, רבעי הבצל, שמן הזית, החומץ ורוטב הווסטרשייר ומערבבים לשילוב. אוטמים את השקית ומניחים אותה בכלי כדי למנוע דליפה. מכניסים למקרר למשך 12 שעות בערך, או משרים בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. שלב הכבישה הוא קריטי, אז אל תקצרו אותו.
הביאו את הסטייק לטמפרטורת החדר לפני הבישול על מחבת למשך כ-6 עד 7 דקות בצד; קשה לומר בדיוק כמה זמן זה ייקח מכיוון שזה תלוי איך אתם אוהבים את הבשר שלכם. אני אוהב את שלי די טוב עדיין רועד ורועד על הצלחת, אז היו מוכנים לבשל אותו זמן רב יותר אם אתם רוצים בשר טוב יותר. בדוק על ידי דחיפה לפני שתתחיל לדחוף סכינים פנימה: אם זה מאוד מאוד רך וקופצני, זה כחול; קפיצי, נדיר; קפיצי אבל עם התנגדות, בינוני-נדיר עד בינוני תלוי בהתנגדות זו; קשה, ובכן, אתה יודע את התשובה לכך.
מוציאים את הסטייק ומניחים אותו על פיסת נייר גדולה, מפזרים מלח, ואז עוטפים את כל החבילה בפיסת נייר אחרת ומניחים לה לעמוד 10 דקות לפני גילוף דק, לרוחב (באלכסון). מסדרים על צלחת מרופדת בעלי ארוגולה. הניחו גם צלחת רבעי לימון על השולחן, לסחיטה על הבשר בזמן שאתם אוכלים.
מגישים עם תפוחי אדמה בצד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שוטפים ומייבשים את תפוחי האדמה, אך אל תטרחו לקלף אותם, וחתכו אותם לקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים עם השמן על תבנית אפייה גדולה, בעזרת הידיים לערבב היטב. תוחבים פנימה כמה ענפי רוזמרין קרועים, וצולים כשעה, הופכים פעם או פעמיים באותה תקופה, עד שהם פריכים וזהובים להפליא אך עדיין רכים מבפנים. בסיום מוציאים לצלחת גדולה ומפזרים מלח.