קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

טווח סלסה אש

טווח סלסה אש
סלסה אש טווח עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 288 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, פתיתי צ'ילה, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה אש וקרח, סלסה צלויה באש, ו סלסה צלויה באש.

הוראות

1
בצע את השלבים 1 עד 4 של הוראות שימורים, באמצעות שבע צנצנות בגודל ליטר.
2
קוצצים גס עגבניות; אתה צריך 3 ליטרים, כולל מיצים. גזע, זרע, לחתוך גס פלפלים; אתה צריך 1/2 ליטרים. לקלף ולקצוץ בצלים גס; אתה צריך 1 1/2 ליטרים. Stem and mince jalapeos; you should have 3/4 cup.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
בשר טחוןבשר טחון
3
במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב עגבניות, פלפלים, בצל, חלפיאו, חומץ, מיץ לימון, שום, מלח, פתיתי צ ' ילה, פלפל, וכמון. מדוד נפח. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני גבוה ומערבבים לעתים קרובות במשך 1 שעה. להפחית את החום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד עבה מופחת בחצי, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בצע את השלבים 5 עד 11 של הוראות שימורים, עוזב 1/2 אינץ ' של headspace בכל צנצנת ועיבוד צנצנות במשך 15 דקות (ראה הערות).

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.