טוטצ'וס (נאצ'וס תפוחי אדמה) עם רוטב גבינה, סלסה עגבניה חרוכה, צ'וריסו וחלפניו כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טוטצ'וס (נאצ'וס תפוחי אדמה) עם רוטב גבינה, סלסה עגבניה חרוכה, צ'וריסו וחלפניו כבוש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 3154 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 334g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עלי כוסברה וגבעולים, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צ'יפוטלה בגריל דבש מזוגג נאצ' וס עוף עם רוטב גבינה מונטריי ג'ק, תבלין אבוקדו וחריף חלפניו, נאצ'וס גביני עם שעועית פינטו Salsan ו חלפניו כבוש, ו שקשושקה עם חומוס חרוך חלפניו כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מטגן גבוה. קוביות דק 1 עגבניות ולזרוק עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מניחים במסננת רשת בסדר להגדיר מעל לקערה לנקז. שים בצד בזמן שאתה מכין את הסלסה.
פיצול עגבניות שנותרו במחצית ומניח על מחבת מרופדת בנייר כסף או גיליון אפייה מעוטר.
מוסיפים שום, בצל וחלפיניו. לצלות עד רך לחלוטין מושחר היטב בצד העליון, על 25 דקות.
מעבירים את כל הירקות לבלנדר או למעבד מזון ומוסיפים 1 1/2 כוסות של כוסברה טרייה ומיץ ליים. להתמזג עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומאפשרים להתקרר. תניח בצד.
מניחים צ ' וריסו במחבת קטנה ומניחים מעל חום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 4 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.
מחממים שמן בוטנים בטיגון עמוק, ווק או תנור הולנדי ומבשלים תפוחי אדמה מטוגנים לפי הוראות החבילה, עובדים בקבוצות ושומרים עליהם חמים בתנור 93° במידת הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח.
מניחים חצי תפוחי אדמה על מגש גדול ומגישים למעלה עם חצי סלסה, רוטב גבינה, צ ' וריסו, עגבניות מנוקזות, בצל ירוק, בצל ירוק, וכוסברה נותרת. למעלה עם tots הנותרים תוספות.