טונה בגריל עם ארטישוק ואיולי
טונה בגריל עם ארטישוק ואיולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, ארטישוק התינוק, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ארטישוק בגריל עם איולי לימון, ארטישוק בגריל עם איולי ווסטרשייר, ו ארטישוק בגריל עם איולי Caper (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את השום עם 3/4 כפית מלח; מחית כדי להדביק עם החלק האחורי של כף קטנה. מערבבים את מיץ לימון ומיונז עד חלקה. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס שמן הזית בזרם דק עד איולי הוא emulsified. מקררים את האיולי עד ההגשה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את הארטישוקים, מכסים במכסה מעט קטן יותר מהסיר כדי לשמור על הארטישוקים שקועים ומבשלים עד שהתחתית רכה, כ -15 דקות.
מסננים את הארטישוקים ומפרשים אותם על צלחת גדולה כדי להתקרר מעט. משוך את העלים החיצוניים הקשים וחתוך כל ארטישוק לשניים. להתייבש.
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הארטישוקים ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד זהב פריך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
להעביר את הארטישוקים למגש ולהתחמם.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גדולה. לשפשף את הטונה עם הנותרים 1 כף שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. גריל הטונה על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד השחמה והבשר הוא נדיר בינוני, על 3 דקות בסך הכל.
מעבירים את הטונה למגש ומגישים מיד עם איולי ופלחי לימון.