טונה ברוסקטה: ברוסקטה קון טונו אי מנטה
Bruschetta טונה: bruschetta con Tonno e Menta עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם לחם כפרי, טונה, פתיתי צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 86%. מתכונים דומים: ברוסקטה טונה טוסקנית, סלט טונה ברוסקטה, ו סלט טונה ברוסקטה.
הוראות
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום גבוה עד חם, אבל לא מעשנים.
מוסיפים את הטונה ומבשלים עד לבן ורק מבושל, על 5 דקות.
מוסיפים את השום והעגבניות. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להשרות את פירורי הלחם בחלב.
הסר את השום מחבת הטחון, ולהשליך.
מוסיפים את הלחם הספוג למחבת. מתבלים את התערובת שוב עם מלח ופלפל. השתמש במזלג כדי לרסק בעדינות את התערובת.
טפטוף עם קצת שמן זית ומפזרים פתיתי צ ' ילי.
מניחים את התערובת לתוך קערת ערבוב. או כף על הלחם הקלוי לשרת, או לשרת את התערובת בקערה, מוקף הלחם.