טונה וברוקולי אופים
טונאן ואופה ברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 309 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי פרח ברוקולי, גבינת צ'דר, תערבבי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוקולי טונה לאפות, טונה וברוקולי פסטה אופים, ו טונה פסטה לאפות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול.
מפזרים ברוקולי, טונה ו 1 1/2 כוסות של הגבינה בתבנית אפייה.
בקערה גדולה, מערבבים ביסקוויק לערבב, שמנת חמוצה, חלב וביצים עם חוט whisk או מזלג עד מעורבב.
אופים 30 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.