טונה חריפה צרובה על צ'יפס פרמזן בזיליקום עם ריבת משמש
מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. אם 32 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טונאן חריף צרוב על צ'יפס פרמזן בזיליקום עם ריבת משמש עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו ריבת משמש, טונה איכותית בסושי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו סלט טונה צרוב Ahi פוק עם ויניגרט הולה ג'ינג'ר + צ' יפס וונטון, צ'יפס בזיליקום פרמזן שום, ו מרק עגבניות בזיליקום קלוי עם צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף טונה עם תיבול קייג ' ון ולהניח בצד. בקערה קטנה מערבבים גבינה ובזיליקום.
מניחים כפות של תערובת הגבינה על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר שעווה מרוסס עם תרסיס nonstick.
אופים בתנור 350 מעלות במשך 6 דקות או עד גבינה מותכת וזהב. להפריש להתקרר.
מחממים שמן במחבת בינונית ומבשלים טונה 2 דקות לכל צד עבור מדיום רייר. פרוס דק טונה למקם אותו על גבי צ ' יפס פרמזן יחד עם מנה של ריבת משמש.