קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

טונה מק וגבינה אופים

טונה מק וגבינה אופים
טונה מק וגבינה אופים עשויה להיות מה שחיפשתם. לבמנה עיקרית זו יש 256 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון פסקטרי זה משרת 8 . הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, טונה עמוסת מים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. טונה קלה מק וגבינה, טונה - & - עגבניות מק וגבינה, ו טונה - & - עגבניות מק וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות החבילה. מערבבים פנימה את הטונה, המרק, החלב, האפונה, הפטריות ומחצית מהבצל המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
בצל מטוגןבצל מטוגן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
מניחים בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מפזרים בצל מטוגן שנותר; אופים 5 דקות יותר או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סונומה קשת פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.