טונה מק וגבינה אופים
טונה מק וגבינה אופים עשויה להיות מה שחיפשתם. לבמנה עיקרית זו יש 256 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון פסקטרי זה משרת 8 . הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות, טונה עמוסת מים, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. טונה קלה מק וגבינה, טונה - & - עגבניות מק וגבינה, ו טונה - & - עגבניות מק וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכינים מקרוני וגבינה לפי הוראות החבילה. מערבבים פנימה את הטונה, המרק, החלב, האפונה, הפטריות ומחצית מהבצל המטוגן.
מניחים בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 25 דקות.
מפזרים בצל מטוגן שנותר; אופים 5 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם בחירה מצוינת לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סונומה קשת פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
מיושן באלון צרפתי, לפינו נואר זה צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם סגול סגול סגול. בעל גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.