טונה עם פלפל שחור, ארטישוק ולימון
טונה עם פלפל שחור, ארטישוק ולימון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טונה עם פלפל שחור, ארטישוק ולימון, לינגוויני עם טונה, ארטישוק ולימון, ו פטוצ'יני פלפל שחור מחיטה מלאה עם ארטישוק תינוק (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים, לימון, שום ותימין (אם משתמשים). מבשלים עד מחומם דרך, 3 יותר דקות.
העברה לצלחת. מתבלים את הטונה במלח ופלפל.
מחממים את השמן הנותר במחבת. לבשל את הטונה, הופך לחום כל הצדדים, כדי doneness הרצוי, על 2 דקות עבור בינוני. להחזיר את תערובת ארטישוק למחבת לזרוק לשלב.
מגישים מעל האורז.טיפ: חפשו ארטישוקים ארוזים במים או בשמן, לא במרינדה. אם אתה לא יכול למצוא אותם, לשטוף את הארטישוקים ביסודיות עם מים, ולאחר מכן ללטף אותם יבש.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
![מרלו עם חתימה של דריוש]()
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק