קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר

טונה עם פסטה ושיער מלאך ושמיר
טונה עם שיער מלאך פסטן ושמיר הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמיר, מיץ לימון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה שיער מלאך עם טונה, פסטה שיער מלאך עם רוטב טונה, ו טונה שיער מלאך (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה כדי doneness הרצוי על פי הוראות החבילה הוספת 1 כפית מלח לבישול מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
2
ניקוז; לכסות כדי להתחמם.
3
בינתיים, שמן חום במחבת 12 אינץ מעל חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
בצלבצל
5
מוסיפים מרק ומיץ לימון; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שחין תערובת. להפחית את החום בינוני נמוך; להוסיף טונה. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
מרקמרק
טונהטונה
6
הוסף אפונה הצמד סוכר; לבשל 4 עד 6 דקות נוספות או עד גזר ואפונה הם פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בשמיר ותיבול לימון-פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
אפונה הצמד סוכראפונה הצמד סוכר
גזרגזר
שמירשמיר
אפונהאפונה
7
מניחים פסטה בקערות הגשה בודדות. מעל כל מנה עם תערובת טונה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק