טונאן צרוב וסלט צנון עם רוטב ווסאבי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 297 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מנטה, מיץ לימון, נבטים צנון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה עם סלט צנון ורוטב ווסאבי, טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם, ו סלט טונה צרוב ווסאבי.
הוראות
1
כדי להכין סלט, לבשל אפונה שלג במים רותחים 3 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
טיפים עגולים לפינה #4
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. פרוס דק אפוני שלג לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
טיפים עגולים לפינה #4
3
שלב אפונה הבא 7 מרכיבים (דרך 1/2 כפות מירין) בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.