טוסט גבינת פימנטו
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'יפוטלה, חרדל דיז' ון, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינת פימנטו, גבינת פימנטו, ו מטבל גבינה פימנטו (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת broilerproof גדול מעל חום בינוני.
להוסיף כרישה, מלח ופלפל; לזרוק מעיל. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 10 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך ומבריק, 10 דקות יותר.
העברה לצלחת; בואו להתקרר מעט. מחבת שטופה ויבשה.
מטאטא Preheat. בקערה, לשלב מיונז, חרדל וצ ' יפוטלה. מערבבים צ ' דר, פימנטוס וכרישה.
מורחים 1 כפית. חמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מפזרים פרמזן-רג ' יאנו; לחץ כדי לדבוק. לחם הפוך; מורחים עם גבינת פימנטו.
מניחים כריכים במחבת, גבינת פימנטו-בצד למעלה. מבשלים מעל חום בינוני עד התחתון הוא זהב, 2 עד 3 דקות.
מעבירים מחבת לתנור. לטגן עד מבעבע ובראונינג במקומות, על 2 דקות.