טוסט כרוב ופטריות
מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם $1.81 למנה נופל בתקציב שלך, טוסט כרוב ופטריות יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם שאלוט, מלח ופלפל, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו טוסט כרוב ופטריות, טוסטים ארטישוק & פטריות, ו טוסטים פטריות עם רוקטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני מיובש עם 1 כוס מים רותחים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 15 דקות.
מסננים את פורצ ' יני ושומרים את הנוזל השריה. דק קוצצים את פורצ ' יני.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את פורצ ' יני ו shiitake ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שיטאקה הם התרככו קלות השחמה, כ 8 דקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
הוסף את פורצ ' יני השריית נוזל, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית. מרתיחים עד הנוזל הוא התאדה, על 5 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות למחבת.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום נמוך בינוני, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהכרוב רך מאוד, כ -15 דקות.
להוסיף כמה כפות מים למחבת אם זה נראה יבש. החזר את תערובת הפטרייה למחבת.
מוסיפים את הקרם ואת הטרגון ומבשלים עד הקרם הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
מברישים את הלחם עם שמן וגריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד קלוי.
מורחים את תערובת כרוב פטריות על טוסטים ומגישים.