טוסט צרפתי אפוי
המתכון טוסט צרפתי אפוי מוכן בסביבות 41 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", תותים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי, טוסט צרפתי אפוי, ו טוסט צרפתי אפוי.
הוראות
מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת ב 2 (13 x 9 אינץ') זכוכית או כלי אפייה קרמיקה.
שלב חלב הבא 3 מרכיבים (דרך ביצה לבן), ערבוב היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת חלב על לחם, הפיכת פרוסות עד תערובת חלב נספג.
מעבירים פרוסות לחם ל-2 גיליונות אפייה גדולים המצופים בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה ונפוחה, פונה באמצע זמן הבישול.
מניחים 3 פרוסות טוסט צרפתי על כל אחד 6 צלחות. למעלה עם תותים, סירופ, ואבקת סוכר.
הגרסה הקלה שלי משתמשת 2% חלב מופחת שומן ולא שמנת כבדה בתערובת הביצה-שינוי קטן זה חוסך 250 קלוריות ו 48 גרם של שומן למנה!