טוסט צרפתי אפוי קינמון
טוסט צרפתי אפוי קינמון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 521 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את תמצית ונילן, קמח, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו טוסט קינמון אפוי, טוסט צרפתי אפוי קינמון, ו טוסט קינמון אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9-by-13 אינץ תבנית אפייה
עבור טוסט צרפתי: משמנים את תבנית האפייה עם חמאה. לקרוע את הלחם לחתיכות, או לחתוך לקוביות, ולהפיץ באופן שווה במחבת. לפצח את הביצים בקערה גדולה.
לטאטא יחד את הביצים, חלב, שמנת, סוכר מגורען, סוכר חום ווניל.
יוצקים באופן שווה על הלחם. לכסות את המחבת בחוזקה ולאחסן במקרר עד הצורך (לילה רצוי).
מערבבים את הקמח, סוכר חום, קינמון, מלח וכמה אגוז מוסקט בקערה נפרדת. מערבבים יחד באמצעות מזלג.
מוסיפים את החמאה עם חותך מאפה, ומערבבים את כל זה יחד עד התערובת דומה חלוקי נחל עדינים. אחסן בשקית ניילון ניתנת לאיטום במקרר.
כאשר אתה מוכן לאפות את התבשיל, לחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F.
הסר את התבשיל מהמקרר ומפזר את הציפוי מעל.
אופים במשך 45 דקות עבור רך, יותר לחם פודינג מרקם או עבור 1 שעה או יותר עבור מוצק, מרקם קריר.
הוציאו מנות בודדות. למעלה עם חמאה טפטוף עם סירופ פנקייק חם ומפזרים אוכמניות.