קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי אפוי תפוח קינמון

טוסט צרפתי אפוי תפוח קינמון
המתכון תפוח-קינמון אפוי פרנץ ' טוסט מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. הציון הזה די טוב. נסו טוסט צרפתי אפוי קינמון ותפוח, תפוח אפוי-קינמון פרנץ ' טוסט, ו אפוי תפוח קינמון פרנץ ' טוסט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים לחם בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שלב ביצים, חלב, 1/3 כוס סוכר ווניל; יוצקים חצי מעל הלחם. למעלה עם מחצית התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
שלב קינמון, אגוז מוסקט ושאר הסוכר; מפזרים חצי מעל תפוחים. למעלה עם התפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
יוצקים את תערובת הביצים שנותרה על תפוחים ומפזרים את תערובת הסוכר שנותרה. נקודה עם חמאה. מכסים ומצננים 8 שעות או לילה. מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
אופים, ללא כיסוי, ב 350 3 שעה או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.