טוסט צרפתי סובין פריך
המתכון טוסט צרפתי סובין פריך יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 18 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 322 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דגני סובין, ריבה כתומה עם סוכר נמוך, ביצים בתוספת חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. נסו טוסט צרפתי פריך, טוסט צרפתי פריך, ו טוסט צרפתי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 4 פרוסות לחם עם 1 כף גבינת שמנת כל אחד; להפיץ את פרוסות 4 האחרות עם 1 כפית ריבה כל אחד.
לטאטא את כל הביצים, חלבונים ביצה, גרידת תפוזים ומיץ, ווניל בקערה רדודה.
מניחים את פתיתי סובין בשקית פלסטיק resealable ולרסק עם מערוך או הידיים.
יוצקים את הפירורים על צלחת. טובלים את שני הצדדים של כל כריך בתערובת הביצה, ואז בפירורים, בעדינות לחיצה על הפירורים על הלחם.
חום 1 כף כל שמן וחמאה במחבת או מחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הכריכים בקבוצות ומבשלים עד שהחצאים מוזהבים והקרביים נמסים, 3 עד 4 דקות לכל צד. (
הוסף עוד שמן וחמאה, במידת הצורך.)
פורסים את כריכי הלחם המטוגן למשולשים.
בואו מגניב לפני ההגשה לקטנים, כמו גבינת שמנת יכול לקבל די חם.
מפזרים סוכר של ממתקים, אם תרצה, והילדים אפילו לא מבקשים סירופ!