טוסט שום קלוי עם Olio Nuovo
טוסט שום קלוי עם Olio Nuovo עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1662 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם ג'בטה, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו הודו שעועית לבנה מרק עם Olio Nuovo, סלט עוף צלוי עם טוסט שום, ו Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות ראשי שום (מספיק כדי לחשוף ציפורן) ולהשליך.
מברשת לחתוך בצד של כל ראש שום עם 1/2 כפית. שמן זית כתית מעולה, ואז מפזרים מלח ופלפל.
מניחים כל ראש שום על גיליון של נייר; לצרף בנייר כסף.
הסר חבילות נייר, untwist צמרות, לטפטף כל ראש שום עם עוד 1/2 כפית. שמן זית כתית מעולה. להחזיר מנות שום פתוחות לתנור ואופים במשך 20 דקות.
הסר שום מהתנור ולהגדיל את החום ל 45
לסחוט שיני שום מראשי שום (או ציפורן פופ החוצה עם סכין) לתוך קערה קטנה. מחית שום עם מזלג.
אופים פרוסות ג ' בטה על תבנית אפייה 6 עד 8 דקות, או עד קלוי היטב, מתהפך פעם אחת.
מורחים שום קלוי על טוסטים.
טפטוף עם olio nuovo ומפזרים מלח ופלפל.
משרד החקלאות אימץ לאחרונה סטנדרטים בינלאומיים אלה לציוני שמן זית.
אקסטרה-בתולה. הציון הגבוה ביותר שאתה יכול לקנות; הזיתים נלחצים ללא שימוש בכימיקלים או הוספת חום, והם עוברים את העיתונות רק פעם אחת. כדי להיות זכאי אקסטרה בתולה, השמן חייב להיות גם ללא טעם שצוין" פגמים " ויש להם פחות מ 5 חומציות אחוז.
Olio Nuovo. איטלקית עבור "שמן חדש", זהו שמן נוסף בתולה פחות מ 3 חודשים. ירוק מאוד, עם טעם חריף, תוסס, הוא מאבד במהירות את הנשיכה שלו, אז להשתמש בו מיד. (רוב המותגים המיוצרים בקליפורניה של olio nuovo מופיעים בסוף הסתיו, זמן קצר לאחר הקציר, ולעתים קרובות למכור במהירות.)
בתולה. ציון נמוך יותר מאשר אקסטרה בתולה, קל יותר בטעם גבוה חומציות.
שמן זית. שמן בתולה מעורבב, ביחסים משתנים, עם שמן מזוקק, אשר מגיע זיתים שכבר נלחצו לפחות פעם אחת; חום או כימיקלים עשויים לשמש כדי לחלץ עוד שמן מן הדבק. נייטרלי בטעם וזול.
אור. שמן מעודן עם כמות קטנה של שמן בתולה, אם בכלל; עשוי להיות גם שמנים צמחיים אחרים. "אור" לא אומר נמוך בקלוריות, רק טעם קל יותר.
חדור / בטעם. שמן שבו פירות או עשבי תיבול היו ספוגים. יכול גם להיות הזיתים נלחצו עם פירות או עשבי תיבול, או כי שמנים פירות או עשבי תיבול נוספו שמן לאחר לחיצה; שתי השיטות לגרום טעם אינטנסיבי יותר מאשר השרייה.