קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות22
מגזין

טוסט תפוחים וגבינה שוויצרית

טוסט תפוחים וגבינה שוויצרית
תפוח בגריל וגבינה שוויצרית כריך הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. . אם יש לכם תפוח סבתא סמית', שמן זית, לחם, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. 3703 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: טוסט תפוחים וגבינה שוויצרית, עוגת תפוחים טוסט גבינה, ו טוסט גבינה עם תפוח + מרווה.

הוראות

1
מחממים מחבת מעל חום בינוני. מברשת קלה צד אחד של כל פרוסת לחם עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים 1 פרוסת לחם, צד שמן זית למטה למחבת, ומסדרים את פרוסות התפוח באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים את הגבינה השוויצרית על התפוח, ואז למעלה עם פרוסת הלחם הנותרת, שמן זית בצד למעלה. מבשלים עד שהלחם הוא חום זהוב, ואז הופכים את הכריך, ומבשלים עד שהצד השני הוא חום זהוב והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה