טוסטאדאס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל Tostadas. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 272 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: BLT Tostadas, Tostadas, ו Tilapia Tostadas.
הוראות
מורחים טורטיות על משטח עבודה (בשכבה 1) ולתת יבש עד עורי, כ 20 דקות.
חום שמן 1/2 אינץ 'במחבת כבדה 10 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם מספיק כדי להפוך את הקצה של רוחש טורטיה.
מוסיפים 1 טורטייה לשמן, דוחפים למטה עם מרית מתכת ארוכה להתמודד לצלילה, ומטגנים 15 שניות. באמצעות מלקחיים, להפוך טורטייה מעל ולהמשיך טיגון, דוחף למטה לתוך שמן עם מרית כדי לשמור על שטוח ככל האפשר ומתהפך מדי פעם, עד טורטילה הוא זהב עמוק מבעבע מתחיל להתפוגג, על 1 דקה יותר.
מעבירים עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז. (Tostada יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) מטגנים עם טורטיות שנותרו, 1 בכל פעם, באותו אופן.
יין מומלץ: פינו נואר, ורוד נוצץ, ריזלינג
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, רוזה נוצץ, ריזלינג. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.