קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

טוסטאדות שרימפס בגריל

טוסטאדות שרימפס בגריל
נסו טוסטאדות שרימפס בגריל, טוסטאדות שרימפס בגריל עם ליים, ו Tostadas שרימפס בגריל {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} (מתכונים דומים).

הוראות

1
פרסקה סלסה אבוקדו: לזרוק את האבוקדו, עגבניות, בצל, פלפל חלפיניו, כוסברה, מיץ ליים, ומלח יחד בקערה בינונית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.שרימפס: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הירקות, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום ומערבבים אותו בשמן עד שהוא ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה.מברשת קלה טורטייה עם שמן צמחי ולהעביר אותו לגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מפזרים את הטורטייה עם קצת מלח ולסגור את המכסה. גריל טורטייה עד שהוא טחון, עם סימני גריל זהב, 1 עד 2 דקות. חזור עם שאר הטורטיות. שמור על הגריל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את השרימפס מן המרינדה (השלכת המרינדה הנותרים) ולשים חצי מהם על הגריל. סגור את המכסה וגריל את השרימפס עד שהם מבושלים דרך ואטום, 1 עד 2 דקות. חזור עם השרימפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מורחים רבע מהשעועית השחורה הפירה על כל טורטייה בגריל (אם הם התקררו יותר מדי כדי להיות מורחים, לשים אותם בחזרה על הכיריים על אש נמוכה במשך כמה דקות ומערבבים במים 1 כפית בכל פעם). למעלה אותם עם פרסקו queso, שרימפס בגריל, ו פרסקה סלסה אבוקדו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגרילשרימפס בגריל
Queso FrescoQueso Fresco
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Dientes De AjoDientes De Ajo
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.