פרסקה סלסה אבוקדו: לזרוק את האבוקדו, עגבניות, בצל, פלפל חלפיניו, כוסברה, מיץ ליים, ומלח יחד בקערה בינונית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.שרימפס: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הירקות, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות שמן צמחי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
Dientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השום ומערבבים אותו בשמן עד שהוא ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
1
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה.מברשת קלה טורטייה עם שמן צמחי ולהעביר אותו לגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מפזרים את הטורטייה עם קצת מלח ולסגור את המכסה. גריל טורטייה עד שהוא טחון, עם סימני גריל זהב, 1 עד 2 דקות. חזור עם שאר הטורטיות. שמור על הגריל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את השרימפס מן המרינדה (השלכת המרינדה הנותרים) ולשים חצי מהם על הגריל. סגור את המכסה וגריל את השרימפס עד שהם מבושלים דרך ואטום, 1 עד 2 דקות. חזור עם השרימפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מורחים רבע מהשעועית השחורה הפירה על כל טורטייה בגריל (אם הם התקררו יותר מדי כדי להיות מורחים, לשים אותם בחזרה על הכיריים על אש נמוכה במשך כמה דקות ומערבבים במים 1 כפית בכל פעם). למעלה אותם עם פרסקו queso, שרימפס בגריל, ו פרסקה סלסה אבוקדו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגריל
Queso Fresco
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.