פרסקה סלסה אבוקדו: לזרוק את האבוקדו, עגבניות, בצל, פלפל חלפיניו, כוסברה, מיץ ליים, ומלח יחד בקערה בינונית. מכסים את הקערה ומקררים במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.שרימפס: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הירקות, מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פלפל ארבול מיובש
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
Dientes De Ajo
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את השום ומערבבים אותו בשמן עד שהוא ריחני רק מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
זיתים, חתוכים לרבעים
1
מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה.מברשת קלה טורטייה עם שמן צמחי ולהעביר אותו לגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מפזרים את הטורטייה עם קצת מלח ולסגור את המכסה. גריל טורטייה עד שהוא טחון, עם סימני גריל זהב, 1 עד 2 דקות. חזור עם שאר הטורטיות. שמור על הגריל מחומם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את השרימפס מן המרינדה (השלכת המרינדה הנותרים) ולשים חצי מהם על הגריל. סגור את המכסה וגריל את השרימפס עד שהם מבושלים דרך ואטום, 1 עד 2 דקות. חזור עם השרימפס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מורחים רבע מהשעועית השחורה הפירה על כל טורטייה בגריל (אם הם התקררו יותר מדי כדי להיות מורחים, לשים אותם בחזרה על הכיריים על אש נמוכה במשך כמה דקות ומערבבים במים 1 כפית בכל פעם). למעלה אותם עם פרסקו queso, שרימפס בגריל, ו פרסקה סלסה אבוקדו ומגישים.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.