זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסטים בצל, טוסטים בצל, ו פטריות עם טוסטים פסטו.
הוראות
1
לפצל את כיכר באמצע, להשאיר אותו מחובר בצד אחד, ולפתוח אותו כמו ספר. לגרד חלק הלחם הרך בפנים (להשתמש כדי להפוך פירורי לחם), ואז לטפטף בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה
2
מורחים את רסק העגבניות על שני הצדדים, ואז להתחיל להניח את הסתימות שלך על גבי. התחל עם פרובולונה חזיר, ולאחר מכן להוסיף כל תוספות פיצה האהוב עליך, אם אתה רוצה, מסיים עם מוצרלה. לפזר עם אורגנו, מתבלים במלח ופלפל, ואז בזהירות לסגור את הכריך ולמעוך אותו עם הידיים כדי לשטח. לעטוף בחוזקה בנייר כסף. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
כדי לשרת, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים את הכריך עטוף בנייר כסף על מדף התנור ואופים במשך 30 דקות מטמפרטורת החדר או 35 דקות מהמקרר. להרים על לוח, לפתוח, ואז לחתוך לתוך בערך 6 כריכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
5
מגישים עם קערות של צ ' יפס, gherkins ובצל כבוש ולתת לכולם לעזור לעצמם.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.