טוסטים איטלקיים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסטים בצל, טוסטים בצל, ו פטריות עם טוסטים פסטו.
הוראות
לפצל את כיכר באמצע, להשאיר אותו מחובר בצד אחד, ולפתוח אותו כמו ספר. לגרד חלק הלחם הרך בפנים (להשתמש כדי להפוך פירורי לחם), ואז לטפטף בנדיבות עם שמן זית.
מורחים את רסק העגבניות על שני הצדדים, ואז להתחיל להניח את הסתימות שלך על גבי. התחל עם פרובולונה חזיר, ולאחר מכן להוסיף כל תוספות פיצה האהוב עליך, אם אתה רוצה, מסיים עם מוצרלה. לפזר עם אורגנו, מתבלים במלח ופלפל, ואז בזהירות לסגור את הכריך ולמעוך אותו עם הידיים כדי לשטח. לעטוף בחוזקה בנייר כסף. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר.
כדי לשרת, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מניחים את הכריך עטוף בנייר כסף על מדף התנור ואופים במשך 30 דקות מטמפרטורת החדר או 35 דקות מהמקרר. להרים על לוח, לפתוח, ואז לחתוך לתוך בערך 6 כריכים.
מגישים עם קערות של צ ' יפס, gherkins ובצל כבוש ולתת לכולם לעזור לעצמם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון