קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

טוסטים איטלקיים

טוסטים איטלקיים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסטים בצל, טוסטים בצל, ו פטריות עם טוסטים פסטו.

הוראות

1
לפצל את כיכר באמצע, להשאיר אותו מחובר בצד אחד, ולפתוח אותו כמו ספר. לגרד חלק הלחם הרך בפנים (להשתמש כדי להפוך פירורי לחם), ואז לטפטף בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2
מורחים את רסק העגבניות על שני הצדדים, ואז להתחיל להניח את הסתימות שלך על גבי. התחל עם פרובולונה חזיר, ולאחר מכן להוסיף כל תוספות פיצה האהוב עליך, אם אתה רוצה, מסיים עם מוצרלה. לפזר עם אורגנו, מתבלים במלח ופלפל, ואז בזהירות לסגור את הכריך ולמעוך אותו עם הידיים כדי לשטח. לעטוף בחוזקה בנייר כסף. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
סכין קילוףסכין קילוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כדי לשרת, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את הכריך עטוף בנייר כסף על מדף התנור ואופים במשך 30 דקות מטמפרטורת החדר או 35 דקות מהמקרר. להרים על לוח, לפתוח, ואז לחתוך לתוך בערך 6 כריכים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מגישים עם קערות של צ ' יפס, gherkins ובצל כבוש ולתת לכולם לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
GherkinsGherkins
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון