קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

טוסטים איטלקיים

טוסטים איטלקיים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טוסטים בצל, טוסטים בצל, ו פטריות עם טוסטים פסטו.

הוראות

1
לפצל את כיכר באמצע, להשאיר אותו מחובר בצד אחד, ולפתוח אותו כמו ספר. לגרד חלק הלחם הרך בפנים (להשתמש כדי להפוך פירורי לחם), ואז לטפטף בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
מורחים את רסק העגבניות על שני הצדדים, ואז להתחיל להניח את הסתימות שלך על גבי. התחל עם פרובולונה חזיר, ולאחר מכן להוסיף כל תוספות פיצה האהוב עליך, אם אתה רוצה, מסיים עם מוצרלה. לפזר עם אורגנו, מתבלים במלח ופלפל, ואז בזהירות לסגור את הכריך ולמעוך אותו עם הידיים כדי לשטח. לעטוף בחוזקה בנייר כסף. יכול להיות מורכב עד יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
כדי לשרת, תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מניחים את הכריך עטוף בנייר כסף על מדף התנור ואופים במשך 30 דקות מטמפרטורת החדר או 35 דקות מהמקרר. להרים על לוח, לפתוח, ואז לחתוך לתוך בערך 6 כריכים.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מגישים עם קערות של צ ' יפס, gherkins ובצל כבוש ולתת לכולם לעזור לעצמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
GherkinsGherkins
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון