קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani)

טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani)
טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani) עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח, אורגנו, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטיני נפוליטני, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מברשת לחם עם שמן זית, גריל משני הצדדים, ולהסיר. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם שן שום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
לחםלחם
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה, פלפל שחור ואורגנו ומפיצים חלק מהתערובת על כל פרוסת לחם. מעל כל אחד עם פילה אנשובי ולהחליף על גיליון העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
פלפל שחורפלפל שחור
אורגנואורגנו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
מניחים תחת מטאטאים עד הגבינה רק נוטף, על 1 דקה, להסיר, למקם על מגש הגשה, טפטוף עם השמן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)