טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani)
טוסטים נפוליטניים (Crostini Napoletani) עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם מלח, אורגנו, ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרוסטיני נפוליטני, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת לחם עם שמן זית, גריל משני הצדדים, ולהסיר. בעוד עדיין חם, לשפשף כל פרוסה עם שן שום.
בקערה קטנה, מערבבים את הריקוטה, פלפל שחור ואורגנו ומפיצים חלק מהתערובת על כל פרוסת לחם. מעל כל אחד עם פילה אנשובי ולהחליף על גיליון העוגיות.
מניחים תחת מטאטאים עד הגבינה רק נוטף, על 1 דקה, להסיר, למקם על מגש הגשה, טפטוף עם השמן ומגישים.