והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 123 גרם חלבון 167 גרם של שומן, וסך הכל 2916 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, לחם שיפון, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ברוסקטה עם שלושה תוספות, עוגת פולנטה עם תוספות איטלקיות, ו 5 תוספות פיצה קלות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הכרוב האדום ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד קמלה מעט, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדום
3
מוסיפים את החומץ והסוכר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
סוכר
4
מוסיפים 1 כוס מים, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מכרז, 20 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל התאדה, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
5
בסיר בינוני, לשלב את העדשים ושום עם 3 כוסות מים ועונה עם מלח. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העדשים הם רק מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
שום
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מסננים, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול; להשליך את השום. תמחק את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
ממיסים את החמאה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
9
מוסיפים את העדשים, חומץ ואת 1/4 כוס שמורה של נוזל בישול ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר. מערבבים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עדשים
חומץ
10
בקערה, לטאטא את המיונז עם שמנת חמוצה וחומץ. מערבבים את הכרוב הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרוב ירוק
מיונז
שמנת חמוצה
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מסדרים את השיפון על משטח עבודה וחותכים כל פרוסה לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
שיפון
12
מורחים עם חרדל העליון עם פסטרמה. כפית כל ציפוי על 8 טוסטים פסטרמה ומגישים.