טוסקני נקניק & שעועית לטבול
נקניק טוסקני ומטבל שעועית עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-16 ומחירו 81 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. 67 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלק-גבינת מוצרלה רזה, בגט לחם, נקניק בתפזורת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו נקניק טוסקני ומרק שעועית לבנה, מרק שעועית ונקניק טוסקני כפרי, ו מרק שעועית טוסקנית, עוף ונקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375*. במחבת גדולה מבשלים נקניק, בצל ושום על אש בינונית עד שהנקניקיה כבר לא ורודה, ומפרקים נקניק להתפורר; מסננים. מערבבים יין, אורגנו, מלח וטימין. מביאים לרתיחה; מבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה תרד, שעועית ועגבניות; מבשלים ומערבבים עד שהתרד נבול.
מעבירים ל -8 אינץ ' משומן.- מרובע או 1-1/2-מרובע. תבנית אפייה.
אופים 20-25 דקות או עד מבעבע.