טופו Reubens עם סלט
טופו Reubens עם סלט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 569 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמוצים עם שמיר, אבקת חרדל, רוטב אלף האיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט טופו חומוס (סלט בורמזי עם שאן טופו), Reubens, ו Reubens הקטן (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את הטופו על קרש חיתוך וחתכו כל חתיכה לחצי אופקית.
מפזרים את חתיכות טופו באופן שווה בצד אחד עם allspice ואבקת חרדל.
מחממים 1/2 כף חמאה במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיף את טופו ומבשל, פונה פעם אחת, עד חום זהוב, על 1 דקה לכל צד. מחק את המחבת והסר מהחום.
מורחים כל פרוסת לחם עם 1 כף רוטב רוסי, ואז כריך עם כרוב כבוש, טופו וגבינה.
מחממים 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים 2 כריכים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי, כ -3 דקות לכל צד. חזור עם שאר החמאה והכריכים.
לזרוק את הירקות המעורבים, cornichons, מי מלח, פטריות ושמן זית.
מגישים את הכריכים עם הסלט.