טופו וירקות ברוטב בוטנים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חמאת בוטנים, פטריות, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 100%. נסו טופו וירקות ברוטב מייפל ברביקיו, אטריות וירקות עם רוטב בוטנים, ו רוטב בוטנים חריף עם אטריות אורז חומות וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה או ווק מעל חום בינוני גבוה.
מטגנים ברוקולי, פלפל אדום, פטריות וטופו במשך 5 דקות.
בקערה קטנה לשלב חמאת בוטנים, מים חמים, חומץ, רוטב סויה, מולסה ופלפל קאיין.
יוצקים מעל ירקות וטופו. מבשלים במשך 3 עד 5 דקות, או עד ירקות הם פריך במכרז.