טופו טורקיה II
צריך מנה עיקרית ללא חלב? טופו טורקיה II יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 681 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-132 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. לך לחנות ותביא מרגרינה סויה, מתובל, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. . נסו הודו מא פו טופו לשניים, הודו מא פו טופו, ו Tofurkey (טורקיה טופו) (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים ושוטפים טופו; במעבד מזון או בבלנדר, מעבדים טופו עד חלקה. מערבבים במלח, מרז ' ורם, מלוח ופלפל. קו מסננת עם 2 גיליונות של מגבת נייר ומניחים מעל קערה ריקה.
מקום טופו במסננת מרופדת ולחץ על הצדדים כדי ליצור היטב עמוק באמצע.
מניחים 2 גיליונות נוספים של מגבת נייר מעל טופו ומקררים במשך 2 שעות.
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה לשלב תערובת מלית, 2/3 כוס מים ומרגרינה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות ו fluff עם מזלג. למילוי להוסיף קוביות לחם, מרווה ו 2 כפות מים.
לאחר טופו יש קר במשך 2 שעות, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). עם 2 כפות של שמן צמחי, משמנים תבנית אפייה.
הסר את השכבה העליונה של מגבות נייר מן הטופו. במידת הצורך, שוב לחץ טופו נגד הצדדים של המסננת כדי ליצור היטב. כפית את תערובת המילוי לתוך הבאר להחליק את פני השטח עם כף. הפוך את עובש טופו על תבנית אפייה מוכנה.
הסר את שכבת מגבת הנייר הנותרת ולעצב את הטופו עם הידיים אם הוא סדוק או איבד את צורתו.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
בינתיים, להכין את זיגוג על ידי שילוב רוטב ברביקיו, חרדל, ריבת תפוזים, מיץ תפוזים, שומשום הנותרים 3 כפות שמן. לאחר טופו יש אפוי במשך 30 דקות, מברשת או כפית זיגוג על זה. חזור לתנור ואפה במשך 20 דקות יותר.
לצלות במשך 3 עד 5 דקות, או עד טופו הוא השחמה ופריך.