טופו לחוץ, ברווז צלוי וברוקוליני מוקפץ
טופו לחוץ, ברווז צלוי, ו Broccolini מוקפץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו טופו חום, שמן שומשום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פריך לחוץ טופו עם שום ונענע, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
מרתיחים broccolini בסיר של מים מלוחים עד שהוא ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, ומתנקזים היטב. תניח בצד.
חותכים טופו דק מאוד (1/8 ב. עבה) פרוסות ולשים בקערה. מערבבים יחד 1 כפית. סוכר, 1/4 כפית. פלפל, חומץ, 1 1/2 כף. רוטב סויה, ו-2 כפית. שמן שומשום בקערה קטנה. שים ליד תנור יחד עם טופו, בשר ברווז, ושום.
פרוס עור ברווז דק וחום, יחד עם שומן, בווק גדול או מחבת על חום בינוני גבוה. מבשלים שומן ועור, ערבוב 2 עד 3 דקות, עד שרוב השומן נמס והעור הוא פריך.
להעביר את העור עם כפית מחוררת למגבות נייר.
יוצקים את כל אבל על 2 כף. שומן מן פאן (אם אין לך כל כך הרבה שומן, להוסיף שמן קנולה כדי לפצות את ההבדל).
מוסיפים שום למחבת ולתת לרחוש רק עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים טופו וקמצוץ כל מלח וסוכר. מבשלים 30 שניות, ואז מוסיפים בשר ברווז ומטגנים 30 שניות כדי להתחמם.
מוסיפים broccolini ומערבבים 2 דקות לחום.
מערבבים רוטב תיבול שוב, ולאחר מכן להוסיף ווק. לבשל עד רוב הנוזל נספג, על 1 דקה. מתבלים עם תוספת מלח או רוטב סויה אם תרצו.
העברה לצלחת או קערה רדודה ומפזרים הנותרים 1 כפית. שמן שומשום ופלפל לבן לפי הטעם.
מגישים ברווז cracklings בצד כך שהם נשארים פריך, לפיזור על גבי.