טופו מטוגן טייוואני
טופו מטוגן טייוואני יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. מתאים ל-5 מנות. מתאבנים זה מכיל 148 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. תמורת 97 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, רוטב סויה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 37%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף מטוגן טייוואני, נודלס טייוואני עם רוטב בשר (ספגטי טיוואני), ואטריות אורז טאיוואניות במחבת.
הוראות
חותכים את הטופו לשניים לאורך מלמעלה. פורסים לריבועים בעובי 1/4 אינץ'. מערבבים יחד את רוטב הסויה, החומץ, שמן השומשום והסוכר בקערה קטנה, מניחים בצד.
מחממים שמן במחבת נון-סטיק גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום ובצל ירוק, ומבשלים עד לריח, כ-20 שניות. משחימים את הטופו היטב מכל צד, ואז יוצקים רוטב ומבשלים עד שהרוטב נטמע בטופו, 2 עד 3 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-80 דולר לבקבוק.
בילקארט-סלמון בלאן דה בלאנס גרנד קרו
המוס העדין של בועות עדינות מלווה באלגנטיות את נצנוץ צבע הזהב שלו. קובה שתפתיע אתכם בעוצמתה הטהורה של ניחוחות פירות יבשים, שקדים ואגוזי לוז טריים מעורבבים עם אלה של פירות בשר לבן. התחושה הקרמית של הבועה הקשורה לניחוחות של בריוש בחמאה וניחוחות מינרלים. גימור מתמשך עם מתיקות רעננה ואלגנטית. הבקבוק הנהדר הזה יהווה נישואים מושלמים עם קוויאר או צדפות משובחות, אבל גם עם דגים ופירות ים צלויים.