קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות5
מגזין

טופו פריך, שיטאקה, לחמניות קיץ תרד

טופו פריך, שיטאקה, לחמניות קיץ תרד
טופו פריך, שיטאקה, תרד קיץ לחמניות נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלים ועלים רכים נובעת 1/2 חבורה של כוסברה, עלי תרד, עלים ורכים נובעת 1/2 חבורה מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף, טופו, שיטאקה ותרד מוקפצים ומטגנים, מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד, ו ג'ינג'י טופו לחמניות קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים טופו ל 1/4-in.- פרוסות עבות, ולאחר מכן לחץ בעדינות יבש בין מגבות נייר מוכפלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
להקציף 2 כפות. שמן זרעי ענבים, שום, שמן שומשום ורוטב סויה בקערה רחבה ורדודה. לטבול פרוסות טופו במרינדה כדי מעיל שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חום 1 כף. שמן זרעי ענבים במחבת מעל חום בינוני; לבשל טופו עד זהב פריך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בואו מגניב; לחתוך לאורכו לרצועות דקות.
5
בינתיים, החום נשאר 1 כף. שמן זרעי ענבים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
לטבול עטיפה נייר אורז במים חמים לכמה שניות - רק עד שהוא גמיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
שכב על צלחת ולתת לשבת 10 עד 15 שניות, כך המים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
שכבה שישית של סתימות בשליש התחתון של העטיפה, החל מתרד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
הרם קצה מלא למעלה ושוב סתימות ולהמשיך לגלגל אותו ממך, תוחב סתימות בתקיפות אבל בעדינות וקיפול בצדדים. (מתיחת העטיפה כמו שאתה מגלגל עוזר.) חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי