טופו פריך, שיטאקה, לחמניות קיץ תרד
טופו פריך, שיטאקה, תרד קיץ לחמניות נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם עלים ועלים רכים נובעת 1/2 חבורה של כוסברה, עלי תרד, עלים ורכים נובעת 1/2 חבורה מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף, טופו, שיטאקה ותרד מוקפצים ומטגנים, מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד, ו ג'ינג'י טופו לחמניות קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים טופו ל 1/4-in.- פרוסות עבות, ולאחר מכן לחץ בעדינות יבש בין מגבות נייר מוכפלות.
להקציף 2 כפות. שמן זרעי ענבים, שום, שמן שומשום ורוטב סויה בקערה רחבה ורדודה. לטבול פרוסות טופו במרינדה כדי מעיל שני הצדדים.
חום 1 כף. שמן זרעי ענבים במחבת מעל חום בינוני; לבשל טופו עד זהב פריך, 15 דקות.
בואו מגניב; לחתוך לאורכו לרצועות דקות.
בינתיים, החום נשאר 1 כף. שמן זרעי ענבים במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
לטבול עטיפה נייר אורז במים חמים לכמה שניות - רק עד שהוא גמיש.
שכב על צלחת ולתת לשבת 10 עד 15 שניות, כך המים נספגים.
שכבה שישית של סתימות בשליש התחתון של העטיפה, החל מתרד.
הרם קצה מלא למעלה ושוב סתימות ולהמשיך לגלגל אותו ממך, תוחב סתימות בתקיפות אבל בעדינות וקיפול בצדדים. (מתיחת העטיפה כמו שאתה מגלגל עוזר.) חזור עם שאר החומרים.