טורט אגוז עם קצפת קפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אגוז טורט עם קפה קצפת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, אגוזי מלך, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אגוז טורט עם קצפת קפה (פחמימות נמוכות ללא גלוטן), שלוש שכבות אגוז טורט עם קצפת, ו טורט שמנת מוקצפת אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. באמצעות דיסק צורם גס (עם חורים גדולים), אגוזי מלך מגררים במעבד.
הסר דיסק צורמת, עוזב אגוזי מלך בקערת מעבד. מעבד בכושר עם להב מתכת. באמצעות פניות on / off, לטחון אגוזי מלך עד הקרקע דק אבל לא דביק. מניחים בצד 2 כפות אגוזי מלך הקרקע לקישוט.
תחתית חמאה (לא צדדים) של מחבת קפיץ בקוטר 9 אינץ'. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חלמונים ביצה בקערה גדולה עד אור ורך, על 4 דקות. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, להכות עד מעורבב היטב. מערבבים אגוזי מלך הקרקע הנותרים לתוך תערובת חלמון. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת אגוז ב 2 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב 5 דקות. הפעל סכין בין הצדדים עוגה ומחבת כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת. עוגה מגניבה לחלוטין על מתלה (עוגה תיפול במרכז). (עוגה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat, אבקת סוכר, תערובת קפה, ווניל בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מורחים קצפת קפה על גבי עוגה.
מפזרים העליון עם אגוזי מלך הקרקע שמורות; לארגן חצאי אגוז במרכז העוגה.
כדי למנוע את האגוזים מלהפוך דביק, תחילה להשתמש בדיסק צורמת גס של המעבד כדי לגרר את האגוזים, ולאחר מכן להחליף אותו עם להב המתכת. באמצעות הפעלה / כיבוי, להמשיך לטחון את האגוזים עד שהם טחונים דק.