טורט גבינת אוכמניות
טורט גבינת אוכמניות דורש כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 577 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -42 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך ביצים, סוכר חום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 27% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: טורט אוכמניות , ריבועי טורט אוכמניות וטורט מלאך אוכמניות .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את האגוזים, הקמח והסוכר החום; מערבבים פנימה חמאה. מניחים בצד 1/3 כוס למילוי. לחץ על שאר תערובת האגוזים על התחתית ו-2 אינץ' במעלה הצדדים של 9 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת וחלב עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
להוסיף מיץ לימון; מקציפים רק עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה תערובת אגוזים שמורה.
מחזירים את התבנית לתבנית האפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
בסיר גדול מבשלים אוכמניות על אש בינונית עד שהם מתחממים.
מערבבים עמילן תירס ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך אוכמניות. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מגניב; מכסים ומקררים עד להגשה.
מסירים את דפנות התבנית הקפיצית. כפית ציפוי אוכמניות על עוגת גבינה. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טורטה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "