טורט עגבניות מיובשות ופסטו
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם בגט, עגבניות מיובשות, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, גבינת שמנת מקום, גבינת פרמזן ושום. כיסוי; תהליך עד מעורבב. מחלקים תערובת לשלישים (כ 1 כוס כל).
עובש קו 5 כוס או מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם ניילון נצמד. כפית שליש מתערובת הגבינה בתחתית עובש; חלקה העליון עם מרית. כפית פסטו באופן שווה מעל שכבת גבינה. כפית עוד שליש מתערובת הגבינה מעל שכבת פסטו; החלק העליון עם מרית. עגבניות מיובשות בכפית באופן שווה על פני שכבת גבינה שנייה. כפית נשארת תערובת גבינה על עגבניות. שביתה עובש מלא על הדלפק לארוז למטה. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 24 שעות.
כדי לשרת, להפוך עובש הפוך על מגש הגשה ולהסיר לעטוף פלסטיק.
מקשטים עם בזיליקום, רוזמרין ועגבניות ענבים.