קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר

טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר
המתכון לקרמל-פיסטוק טורט עם חלבה ושוקולד מריר יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך כל מטרה קמח, סירופ תירס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיסטוק, קרמל מלוח וקליפת שוקולד מרירה, שוקולד מריר-בורבון טורט, ו טורט שוקולד כהה ומדוכדך.

הוראות

1
מערבבים קמח, חלבה, סוכר ומלח במעבד. באמצעות פניות on / off, תהליך עד מעורבב למרקם חולי.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לתוך 2 כדורים; להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף בנפרד פלסטיק. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד סירופ הופך ענבר עמוק או קליפ על מדחום ממתקים רושמים 360 ° F, מדי פעם מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, על 11 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר מהחום. בזהירות מערבבים בקרם (תערובת יהיה בועה).
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מוסיפים חמאה ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בפיסטוקים. מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. ריסוס קל 9 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מרדדים דיסק בצק 1 בין 2 גיליונות נייר קלף או נייר שעווה עד 11 אינץ 'עגול (הבצק יהיה על 1/3 אינץ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
6
הסר נייר עליון. הפוך את הבצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את הנייר שנותר. בליטת בצק לקצץ.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מרדדים דיסק בצק שני בין 2 גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה עד 10 אינץ ' עגול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
9
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
10
מברשת קצוות של קרום עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
הסר נייר עליון מדיסק הבצק השני. הפוך מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
הסר נייר. לחץ על הבצק סביב קצוות מחבת כדי לקצץ ולאטום.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים טורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא זהוב, על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא שמנת וחמאה רק כדי להרתיח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד וסירופ תירס; להקציף עד חלקה. מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים מדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר צדדים מחבת טארט. הפוך טורט על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
6
הסר תחתית מחבת טארט.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
יוצקים זיגוג חם מעל טורט (החלק התחתון של טורט הופך למעלה).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
בואו לעמוד עד זיגוג קובע. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
10
חותכים לפרוסות דקות ומגישים.
11
* מרק שומשום זמין במעדנייה, בשווקים במזרח התיכון, בסופרמרקטים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)