טורט פיסטוק קרמל עם חלבה ושוקולד מריר
המתכון לקרמל-פיסטוק טורט עם חלבה ושוקולד מריר יכול לספק את השתוקקות היהודית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יש קינוח זה 340 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך כל מטרה קמח, סירופ תירס, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פיסטוק, קרמל מלוח וקליפת שוקולד מרירה, שוקולד מריר-בורבון טורט, ו טורט שוקולד כהה ומדוכדך.
הוראות
מערבבים קמח, חלבה, סוכר ומלח במעבד. באמצעות פניות on / off, תהליך עד מעורבב למרקם חולי.
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להקציף חלמונים ביצה 2 כפות מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מוסיפים לתערובת קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, לעבד עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לתוך 2 כדורים; להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף בנפרד פלסטיק. צ ' יל 1 שעה.
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר גדול כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים עד סירופ הופך ענבר עמוק או קליפ על מדחום ממתקים רושמים 360 ° F, מדי פעם מסתחרר מחבת צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, על 11 דקות (הזמן ישתנה בהתאם לגודל של מחבת).
הסר מהחום. בזהירות מערבבים בקרם (תערובת יהיה בועה).
מוסיפים חמאה ומקציפים עד מומסים וחלקים. מערבבים בפיסטוקים. מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, כ -30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 177°. ריסוס קל 9 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
מרדדים דיסק בצק 1 בין 2 גיליונות נייר קלף או נייר שעווה עד 11 אינץ 'עגול (הבצק יהיה על 1/3 אינץ' עבה).
הסר נייר עליון. הפוך את הבצק למחבת מוכנה.
הסר את הנייר שנותר. בליטת בצק לקצץ.
מרדדים דיסק בצק שני בין 2 גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה עד 10 אינץ ' עגול.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
מברשת קצוות של קרום עם ביצה לבן.
הסר נייר עליון מדיסק הבצק השני. הפוך מעל מילוי.
הסר נייר. לחץ על הבצק סביב קצוות מחבת כדי לקצץ ולאטום.
מניחים טורט על תבנית אפייה ואופים עד הקרום הוא זהוב, על 35 דקות. מגניב לגמרי במחבת. תירגע בן לילה.
להביא שמנת וחמאה רק כדי להרתיח בסיר בינוני.
מוסיפים שוקולד וסירופ תירס; להקציף עד חלקה. מגניב 5 דקות.
מניחים מדף מעל תבנית אפייה מעוטרת.
הסר צדדים מחבת טארט. הפוך טורט על מתלה.
יוצקים זיגוג חם מעל טורט (החלק התחתון של טורט הופך למעלה).
בואו לעמוד עד זיגוג קובע. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.)
חותכים לפרוסות דקות ומגישים.
* מרק שומשום זמין במעדנייה, בשווקים במזרח התיכון, בסופרמרקטים ובשווקים האיטלקיים.