טורט שוקולד לבן
מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. אם 91 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טורט שוקולד לבן יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה משמש 16. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם קמח, ביצים, סוכר של קונדיטורים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו טורט בראוני שוקולד עם מוס שוקולד לבן ובננות מקורמלות, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן-טורט שקדים עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו שלוש משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; מניחים בצד. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים שוקולד.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב קמח וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה ומים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 23-27 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים; השלך נייר שעווה.
לציפוי, בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים שוקולד וניל. מוסיפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים ציפוי בין שכבות ומעל לדפנות העוגה.
מקשטים עם תלתלי שוקולד. יש לאחסן במקרר.