טורט שוקולד משולש
לך לחנות ותביא את הבראוני ' של בטי פאדג, תותים, ציפוי קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 14% וזה לא כזה אדיר. נסו טורט שוקולד משולש, Triple Treat Torte, ו טורט מוס משולש (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 163°. תחתית ריסוס רק של 9 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול. הפוך בראוני לערבב לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
אופים 38 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי. (אין להסיר צד של מחבת.)
בקערה גדולה, להכות חלב פודינג לערבב עם חוט להקציף על 2 דקות או עד מעובה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף וצ ' יפס שוקולד.
לכסות להקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
מגישים עם פטל. החנות מכוסה במקפיא.