קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טורט שוקולד קרמל מלוח

טורט שוקולד קרמל מלוח
טורט שוקולד קרמל מלוח לוקח בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 827 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 56 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שוקולד, קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, שוקולד פקאן טורט קרמל, ו טורט מוס שוקולד קרמל.

הוראות

1
קו הבסיס של פחית עוגה עמוקה, עגולה 20 ס " מ רופפת תחתית עם מעגל של קלף אפייה. קו הצדדים עם רצועה אחת ארוכה שמגיעה ממש מעל הצדדים של הסיכה פח או מהדק נייר שבו הרצועה חופפת להחזיק אותו במקום.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2
לרסק את הביסקוויטים בשקית ניילון או קערה עם סוף מערוך. מערבבים לתוך חמאה מומסת, ואז באופן שווה ללחוץ לתוך החלק התחתון של הפח. צ ' יל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמור 2 כף של הקרמל. מערבבים את מלח הים לתוך השארית וכפית למרכז בסיס הביסקוויט. להפיץ בעדינות כך הבסיס מכוסה באופן שווה אבל גבול גלוי 1-2cm של ביסקוויט נשאר מסביב לקצה. צ ' יל במשך 20 דקות בזמן שאתה עושה את שכבת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
ממיסים בעדינות את השוקולד בקערה חסינת חום גדולה על פני מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים 1 כף של הקרם לתוך הקרמל השמורה, ולאחר מכן לכסות ולקרר עד מוכן לקשט. לאחר השוקולד נמס, לכבות את החום אבל להשאיר את הקערה איפה זה, ומערבבים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שיש לך חלק, מבריק, רוטב שוקולד עבה. לנפות את הסוכר הדובדבן ומערבבים עם תמצית וניל. להרים את החום ולתת את התערובת להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מצקת או לשפוך את תערובת השוקולד סביב קצה הטורט הראשון, כך שהוא ממלא את גבול הביסקוויט, איטום הקרמל במרכז. ואז מצקת או לשפוך את השאר בעדינות לנער להחליק את פני השטח. צ ' יל לפחות 5 שעות או עד 24 שעות עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
הסר את הטורט מהפח, ולאחר מכן לקלף בזהירות את רצועת הנייר ולהעביר צלחת הגשה. נקודה השוקולד על גבי. כפית את תערובת הקרמל השמורה לתוך שקית מזון או מקפיא קטנה. חותכים את הקצה הזעיר ביותר של הפינה כדי לעשות פתח קטן מאוד, ואז קווי מתפתל של קרמל מעל. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש. פיזור עם קמצוץ או שניים של מלח ים לפני ההגשה, ולאחר מכן דק פרוסה. לאכול עם טפטוף של שמנת אחת, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טורט בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "